a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recepten beginnend met G

Gentse stoverij

Gentse stoverij

Het orgaanvlees zoals niertjes of lever is typisch voor Gentse stoverij. Voor stoverij bestaan er ongelooflijk veel recepten en variaties. Sommigen voegen een scheut azijn toe in plaats van een streekbier, anderen doen het met peperkoek in plaats van brood.

Gentze waterzooi
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Gentse Waterzooi

Gentse waterzooi
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Gentse waterzooi

Gentse Waterzooi
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Gentse Waterzooi

Gepekelde citroen
  • Tijd: enkele weken
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Marrokaans

Gepekelde citroen

Opgelegde citroenen in bokaal zijn vooral t vinden in de Marrokaanse keuken, je vind ze in sommige speciaalzaken. Maar je kan ze eenvoudig zelf maken. Je moet wel geduld hebben, het duurt enekele weken vooraleer je ze kan gebruiken.

Gepocheerde kabeljauw met citroensaus

Gepocheerde kabeljauw met citroensaus

De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen en Kookeiland Ontdek Je Smaak

Gepocheerde vijgen met groene thee
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Gepocheerde vijgen met groene thee

Groene thee is goed tegen veroudering, kanker en hart- vaatziekten. 

<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>