Chef subcategorieën

Chef (304 recepten)

Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
  • woensdag 25 januari 2012
  • 22760
Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
 Een heerlijke aardappel gevld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.  
Categorie: Hoofdgerechten Lunch Zalm Peter Van Asbroeck
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Aardappelsalade alla Peter
  • maandag 12 maart 2012
  • 22020
Aardappelsalade alla Peter

Aardappelsalde van Peter's grootmoeder. Dit recept is best met vastkokende aardapplen.

 

Categorie: Bijgerechten Salades Lunch Zalm BBQ Peter Van Asbroeck
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Anglaise
  • vrijdag 16 maart 2012
  • 8388
Anglaise

Een vanillesaus die veel geserveerd wordt bij taarten of desserts.

Categorie: Desserts Sofie Dumont
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Appel- en pruimenflappen met geplette framboos
  • donderdag 15 maart 2012
  • 19196
Appel- en pruimenflappen met geplette framboos

Heerlijke flappen met pruim en appel, afgewerkt met framboos.

Categorie: Desserts Bakkerij Fruitdessert Oven Gebak Sofie Dumont
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Appel-rabarbercrumble met zure room
  • donderdag 15 maart 2012
  • 16906
Appel-rabarbercrumble met zure room

Een heerlijk crumble met een beeje zure room. Opgepast patisserie is een zaak van juiste maten en gewichten.  

Categorie: Desserts Fruitdessert Oven Taart Sofie Dumont
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Asperges met gerookte zalm en dijonnaise
  • woensdag 28 maart 2012
  • 19819
Asperges met gerookte zalm en dijonnaise

Heerlijke asperges met gerookte zalm en Dijonaise ipv de klassieke

Categorie: Lunch Zalm Jeroen Meus
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Asperges met mousseline, gerookte zalm en krielaardappelen
  • maandag 05 april 2021
  • 11523
Asperges met mousseline, gerookte zalm en krielaardappelen

Heerlijke Belgische asperges met mousseline saus en gerookte zalm. Hierbij krielpatatjes met bieslook.

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Zalm
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Aspergesoep met zalm
  • woensdag 14 maart 2012
  • 17658
Aspergesoep met zalm

Een heerlijk soepje van asprges, afgewerkt met gerookte zalm.

Categorie: Soep Zalm Peter Van Asbroeck
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Avocado met krab en zalmeitjes
  • donderdag 31 januari 2019
  • 5353
Avocado met krab en zalmeitjes

Leker bijgerechtje van avocado, krab en zalmeitjes.

Categorie: Bijgerechten Pascale Naessens Krab
Voorbereidingstijd:
15m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ayam bumbu
  • maandag 30 januari 2012
  • 16952
Ayam bumbu
Een oosters recept van Chef Laurent Locquet, dat hij leerde tijdens eens van zijn reizen naar het oosten (Bali).    
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Wok Laurent Locquet
Keuken type Balinees
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Bagel op z'n Grieks
  • zondag 11 april 2021
  • 8565
Bagel op z'n Grieks
Amerikaanse bagel heerlijk belegd met Philadelphia verse kaas, tomaat, ham, olijf, paprilka en tomaat.
Categorie: Broodjes Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ballekes in tomatensaus à la opa
  • zondag 29 mei 2022
  • 4978
Ballekes in tomatensaus à la opa

Ballekes in tomatensaus, een klassieker en vele eigen recepten. Dit is eentje van mijn papa.

Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Stoofpot
Keuken type Belgisch
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Balletjes met parmezaanpuree en tomatensalsa
  • woensdag 30 september 2015
  • 8232
Balletjes met parmezaanpuree en tomatensalsa
Heerlijke biotomaten met heerlijke smaak, zeker in een tomatensalade. Geef er gehaktballetjes bij met smeuïge Parmezaanpuree en frisse tomatensalsa. Je waant je meteen weer op vakantie in het...
Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Hans @ DeKookbijbel.be Jeroen Meus
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Banaan in Papillot
  • woensdag 06 november 2019
  • 18310
Banaan in Papillot
Het hartig dessert met likeur en banaan op de BBQ    
Categorie: Desserts BBQ Giovanni Oosters Fruitdessert
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Bechamel saus
  • zondag 29 januari 2012
  • 13862
Bechamel saus
bechamel saus, lekker bij bloemkool, lasagne, ...
Categorie: Saus, Olie, Azijn, Marinades, Bouillon Jeroen Meus
Kook:
15m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk