Bevroren yoghurt met frambozen
Heel gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Bevroren yoghurt ijs met verse frambozen.
 
Bereiding

Klaar in

2h

Deel dit recept

Categorie: Desserts Roomijs, Ijs, Sorbet
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

300 g Frambozen
4 potje(s) Griekse yoghurt
30 g Riet Suiker of Stevia
1 Citroens, sap

Bevroren yoghurt met frambozen Aanwijzingen

    Spoel de frambozen kort met water.
     
    Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
    Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
     
    Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het ser veren in het onderste vak van de diepvriezer.
     
    Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met kor te stoten.
     
    De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
     
    Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
     
    Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept