Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.
 

Deel dit recept

Categorie: Desserts Klassiekers
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

50 g Blauwe bessen
100 g Witte Chocolade
1 Vanillestokje
250 g Griekse yoghurt
30 g Pistachenoten, grof gehakt
8 g Gelatine
3 -dl Room

Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Aanwijzingen

    Week de gelatine in koud water.
     
    Schraap de vanille uit de vanillestok.
    Doe de room en vanille in een kookpot.
    Laat de chocolade erin smelten.
     
    Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
    Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
     
    Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
     
    Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

Per portie

KCal: 372 kcal

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept