Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt
Facile
Bon marché
 Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.
 

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Classiques
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

50 g Blauwe bessen
100 g Witte Chocolade
1 Vanillestokje
250 g Griekse yoghurt
30 g Pistachenoten, grof gehakt
8 g Gelatine
3 -dl Room

Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Instructions

    Week de gelatine in koud water.
     
    Schraap de vanille uit de vanillestok.
    Doe de room en vanille in een kookpot.
    Laat de chocolade erin smelten.
     
    Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
    Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
     
    Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
     
    Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

Par Portion

Kcal: 372 kcal

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette