Bevroren yoghurt met frambozen
Super easy
Fairly cheap
 Bevroren yoghurt ijs met verse frambozen.
 
Prep

Wait

2h

Share This Recipe

Category: Desserts Ice cream, Sorbet
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Frambozen
4 potje(s) Griekse yoghurt
30 g Riet Suiker of Stevia
1 Citroens, sap

Bevroren yoghurt met frambozen Directions

    Spoel de frambozen kort met water.
     
    Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
    Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
     
    Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het ser veren in het onderste vak van de diepvriezer.
     
    Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met kor te stoten.
     
    De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
     
    Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
     
    Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe