Bevroren yoghurt met frambozen
Super facile
Bon marché
 Bevroren yoghurt ijs met verse frambozen.
 
Prep.

Prêt en

2h

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Crème glacée, Glace, Sorbet
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

300 g Frambozen
4 potje(s) Griekse yoghurt
30 g Riet Suiker of Stevia
1 Citroens, sap

Bevroren yoghurt met frambozen Instructions

    Spoel de frambozen kort met water.
     
    Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
    Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
     
    Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het ser veren in het onderste vak van de diepvriezer.
     
    Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met kor te stoten.
     
    De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
     
    Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
     
    Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette