Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.

Deel dit recept

Categorie: Inktvis Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

200 g Inktvis tubes
200 g Cannellinibonen
130 g Kerstomaten
1 Sjalot
1 teen(tje) Knoflook
3 takje(s) Platte Peterselie
1 Citroen, sap
1 Kruidentuiltje
Saffraandraadjes (Belgische)
2 el Olijfolie
Peper en Zout

Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten Aanwijzingen

    Pel de knoflook en sjalot en snipper ze fijn.
     
    Zet een pan met olijfolie op het vuur.Voeg saffraan, zout peper en de versneden inktvis toe.
    Bak een 5-tal minuten op een middelhoog vuur.
     
    Snij de kerstomaten in 4.
     
    Voeg deze samen met de bonen toe aan de inktvis.
    Bak samen 5 min.
     
    Hak de peterselie fijn.
     
    Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe.
     
    Meng goed en serveer.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 261 kcal
Koolhydraten: 23g
Vet: 7g
Proteïnen: 19g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept