Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten
Easy
Fairly cheap

Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.

Share This Recipe

Category: Squid Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

200 g Inktvis tubes
200 g Cannellinibonen
130 g Kerstomaten
1 Sjalot
1 teen(tje) Knoflook
3 takje(s) Platte Peterselie
1 Citroen, sap
1 Kruidentuiltje
Saffraandraadjes (Belgische)
2 el Olijfolie
Peper en Zout

Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten Directions

    Pel de knoflook en sjalot en snipper ze fijn.
     
    Zet een pan met olijfolie op het vuur.Voeg saffraan, zout peper en de versneden inktvis toe.
    Bak een 5-tal minuten op een middelhoog vuur.
     
    Snij de kerstomaten in 4.
     
    Voeg deze samen met de bonen toe aan de inktvis.
    Bak samen 5 min.
     
    Hak de peterselie fijn.
     
    Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe.
     
    Meng goed en serveer.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 261 kcal
Carbs: 23g
Fat: 7g
Proteins: 19g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe