Pastasalade met kip en mandarijn
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Slaatje van farfalle, miet manderijn, kip en puntpaprika.
 
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Salades Kip Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

3 Kipfilets
300 g Farfalle pasta
1 Puntpaprika
3 Lante-uitjes
2 Mandarijnen
2 cm Gember
3 el Suiker
100 ml Sinaasappelsap
Olijfolie
Peper en zout

Pastasalade met kip en mandarijn Aanwijzingen

    Kook het sinaasappelsap op met suiker en geraspte gember.
    Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
     
    Snij de kip in reepjes.
    Kruid met peper en zout.
    Bak goudbruin in olijfolie
     
    Kook de farfalle beetgaar volgens instructies op de verpakking.
     
    Snij de paprika in plakjes.
    Pel de mandarijnen en halveer de partjes.
     
    Snij de lente-ui fijn
     
    Meng de pasta met groenten kip en de dressing.
    Kruid met peper en zout.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 472 kcal

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept