Venkelsalade met gebakken kip
Gemakkelijk
Goedkoop
 
 
Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Kip Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

400 g Kipfilet, in reepjes
1 stuk(s) Venkel
100 g Waterkers
2 el Bieslook, gehakt
2 el Dragon, gehakt
1/2 stuk(s) Radicchio (rode sla)
Dressing Ahorn-mosterd

Venkelsalade met gebakken kip Aanwijzingen

    Snij de venkel fijn en meng hem met de waterkers, dragon en bieslook.
    Scheur de radicchio grof (enkel het rood) en meng het eronder.
     
    Kruid de salade een beetje af met peper en zout
    Meng de dressing onder de salade.
     
    Bak in een pan de kippenreepjes gaar.
    Kruid ze met peper en zout.
     
    Schik de salade in het midden van het bord en schik er de kippenreepjes bovenop.
    Werk eventueel nog af met de dressing.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept