Venkelsalade met gebakken kip
Facile
Très bon marché
 
 
Prep.

Partager cette recette

Catégorie: Poulet Lunch Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

400 g Kipfilet, in reepjes
1 stuk(s) Venkel
100 g Waterkers
2 el Bieslook, gehakt
2 el Dragon, gehakt
1/2 stuk(s) Radicchio (rode sla)
Dressing Ahorn-mosterd

Venkelsalade met gebakken kip Instructions

    Snij de venkel fijn en meng hem met de waterkers, dragon en bieslook.
    Scheur de radicchio grof (enkel het rood) en meng het eronder.
     
    Kruid de salade een beetje af met peper en zout
    Meng de dressing onder de salade.
     
    Bak in een pan de kippenreepjes gaar.
    Kruid ze met peper en zout.
     
    Schik de salade in het midden van het bord en schik er de kippenreepjes bovenop.
    Werk eventueel nog af met de dressing.
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette