Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten (256 recipes)

Cannelloni van rog, prei en oesters met kappertjesboter
Cannelloni van rog, prei en oesters met kappertjesboter

Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.

Category: Hoofdgerechten Pasta's
Canneloni met scampi
Canneloni met scampi
Cannelloni met vulling van scampi, lente-ui, champignons overgoten met tomaat-basilcium saus en Mozzarella.  
Category: Hoofdgerechten Pasta's Lunch
Cuisine Type Italian
Carré van melklam, puree van erwtjes, asperges en croque van appel met buikspek
Carré van melklam, puree van erwtjes, asperges en croque van appel met buikspek
Een heerlijk recept met zacht melklam, Belgische asperges en appel.
 
 
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type French
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
Een typisch Frans gerecht, confit de canard, vind je in Frankrijk zelf in blik en bokaal. In België ook wel te vinden. Of zelf maken ;-)  
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type French
Chateaubriand op de grill met groentjes
Chateaubriand op de grill met groentjes

Mals stuk gegrild rundsvlees met verschillende gegrilde/oven groentjes.

Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Chiliburgers
Chiliburgers
 Een heerlijke spicy sappige burger.
 
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Chimichangas met gehakt en groenten
Chimichangas met gehakt en groenten
Een chimichanga (/tʃɪmiˈtʃæŋɡə/; Spaans: [tʃimiˈtʃaŋɡa]) is een gefrituurde burrito die gebruikelijk is in de Tex-Mex en andere zuidwestelijke keuken van de VS. Het gerecht wordt meestal bereid door...
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Coq au Vin
Coq au Vin
Coq au vin is een Frans gerecht. De basis voor de stoofschotel is een hele haan en rode wijn, bij voorkeur een Bourgogne.
Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type French
Couscous met groenten, gegrilde merguez en zure room
Couscous met groenten, gegrilde merguez en zure room
 Heerlijk gerecht met Oosterse smaken door de Merguez, Ras-El-Hanout en Harissa.
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Preparation time:
25m
Cook:
25m
Couscous, groenten met gegrilde merguez en kruidige zure room
Couscous, groenten met gegrilde merguez en kruidige zure room
Jeroen ging voor Goed volk op bezoek bij het Vreemdelingenlegioen in Frankrijk. Hij kreeg er een berg droge couscous met merguezworstjes voorgeschoteld. Deze versie zit bomvol groenten en is een ode...
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten Lunch
Cuisine Type Morrocan

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.