Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten (256 recipes)

Duo van zeebaars en nieroogkreeftje, jasmijnrijst en schaaldierensaus
Duo van zeebaars en nieroogkreeftje, jasmijnrijst en schaaldierensaus

Luxe gerechtje met zeebaars en nieroogkreeftjes met een schaaldierensaus en jasmijn rijst.

Category: Hoofdgerechten
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
 Heerlijk gebakken eendenborst met Martini Fiero.
 
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Eendenbout met een wortel-sinaas mousseline
Eendenbout met een wortel-sinaas mousseline
Eendenbout met witloof, wortelmousseline, pommes soufflés en een saus op basis van Grand Marnier ensinaasappel.
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Enchiladas met kip
Enchiladas met kip

Enchildas van kip naar een recept van Dominique Persoone

 

 
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type Tex Mex
Escalope Milanese
Escalope Milanese
Bij een escalope milanese wordt een dun kalfslapje door paneermeer gehaald en gebakken. Het gerecht is door de Italianen overgenomen van de Spanjaarden, die het leerden van de Arabieren tijdens de...
Category: Hoofdgerechten Pasta's
Cuisine Type Italian
Fajita's met kip
Fajita's met kip
 Fajita's gevuld met kippenreepjes gemarineerd in Mexicaanse kruiden en gebakken met paprika en ui. Hierbij zelfgemaakt guacamole, olijfjes en zure room.  
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type Mexican
Preparation time:
10m
Cook:
20m
Wait:
1h
Feestelijke Mosselen
Feestelijke Mosselen

Voor wie van mosselen houd een heerlijk receptje met vele groentjes, bier en garnaaltjes. Lekker gekruid met tijm, laurier en een snuifje saffraan.

 

Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Fettucine met gekarameliseerde venkel en artisjok-citroensaus
Fettucine met gekarameliseerde venkel en artisjok-citroensaus

Heerlijke venkel gekarameliseerd met fettucine pasta en artisjok-citroensaus.

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes
Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes
 Forel met een bruine botersaus, geschaafde amandelen en kappertjes
Category: Hoofdgerechten Visgerechten

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.