Brushetta met tomatenpesto
Heel gemakkelijk
Goedkoop

Een heerlijke italiaanse bruchetta als tapa of als voorgerechtje voor een italiaanse menu.

 

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Viviane Veheyen
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

50 g Zongedroogde Tomaten
20 g Pijnboompitten
1 teentje(s) Knoflook, geperst
50 g oude Parmezaanse kas
1 dl Olijfolie
1 snuifje(s) grof Zeezout
Zwate peper van de molen
1 stuk(s) Ciabatta

Brushetta met tomatenpesto Aanwijzingen

    • Doe alle ingrediënten vooraf in een kom (eventueel deze van een keukenmachine) en mix. Kruid met peper en zout.
    • Snijdt de ciabatta in plakken en toast licht onder de oven grill.
    • Laat wat afkoelen en beleg met de pesto.
    • Je kan ook brood en pesto apart serveren.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

vegetarisch Vegan

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept