Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Gegrilde zalm met quinoasalade
Gegrilde zalm met quinoasalade

Sappig gerilde zalm filet met quinoa, Sals Picado en verse kruiden .

Categorie: Hoofdgerechten Zalm
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
20m
Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Le Pyu linzen met rookworst uit Morteau
Categorie: Varkensvlees Lunch
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
50m
Cannellini bonen met calamares, saffraan en tomaten
Cannellini bonen met calamares, saffraan en tomaten

Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.

Categorie: Inktvis Lunch
Carpaccio van bieten en radijs
Carpaccio van bieten en radijs

Een carpaccio voor de veggies.

Categorie: Vegetarisch Lunch
Voorbereidingstijd:
15m
Klaar in:
1h
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievruchten
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met passievruchten

Heel eenvoudig gerechtje van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht.

Categorie: Voorgerechten Sint-Jakobsvruchten
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet

Carpaccio van anas met Sambuca en een frisse sorbet van limoen en munt.

Categorie: Desserts Fruitdessert Roomijs, Ijs, Sorbet
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
30m
Klaar in:
1d
Aardbei-Vanille taart
Aardbei-Vanille taart

Bladerdeeg, aardbei, vanilleijs, wie lust dit nu niet.

Categorie: Bakkerij Fruitdessert Taart
Seizoenen: Zomer
Aspergesoep met gerookte zalm
Aspergesoep met gerookte zalm

Zachte aspergesoep met gerookte zalm.

Categorie: Soep Zalm
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
35m
Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes
Forel met bruine boter, amandelen en kappertjes

Forel met een bruine botersaus, geschaafde amandelen en kappertjes

Categorie: Hoofdgerechten Forel