Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Kreeft met tomaten boter en Whisky
Kreeft met tomaten boter en Whisky
Kreeft met single malt. Je kunt de whisky uiteraard achterwege laten, maar de gerookte smaak geeft de kreeft net dat tikje extra. Sowieso is dit een heel mooi feestelijk gerecht voor op kerstavond,...
Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Kreeft Oven
Tiramisu met chocolade en peperkoek
Tiramisu met chocolade en peperkoek
Niet zomaar een dessertje: een tiramisu met chocolade en peperkoek. Geen nood, deze chocoladetiramisu is echt makkelijk en lekker. Je kan bovendien dit glaasje op voorhand maken. Liever niet in een...
Categorie: Desserts Hans @ DeKookbijbel.be Chocolade dessert Sofie Dumont
Voorbereidingstijd:
1h
Rivierkreeft kroketten
Rivierkreeft kroketten
 Je kan ze als voorgerecht geven of als je ze kleiner maakt als hapje. Als hapje kan je er een zelfgemaakte tartaat bijgeven.    
Categorie: Voorgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Ariane @ DeKookbijbel Rivierkreeft
Cannelloni met krab en scampi
Cannelloni met krab en scampi

Een luxe cannelloni met scampi en krab.

 
Categorie: Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven Scampi Krab
Sint-jakobsvruchten met zwarte pens
Sint-jakobsvruchten met zwarte pens
 
Categorie: Voorgerechten Sint-Jakobsvruchten
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
10m
Kippenballetjes in Sataysaus met venkel, babymaïs en courgette
Kippenballetjes in Sataysaus met venkel, babymaïs en courgette
Een pittig gekruid kippengehakt, courgette, venkel en babymaïsjes, en een lekkere smeuïge saus gebaseerd op sataysaus die je in een potje koopt, afgewerkt met kokosmelk. Met rijst erbij een...
Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be Wok Ariane @ DeKookbijbel
Penne met gebrande paprika's, feta en balsamico
Penne met gebrande paprika's, feta en balsamico
Een eenvoudige pasta schotel met veel smaak. Het gerecht kan zonder vlees door geroosterde paprika's, balsamico, pittige feta en flink wat balsamico. Naar een idee van Jeroen Meus.    
Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Hans @ DeKookbijbel.be Jeroen Meus
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
20m
Klaar in:
20m
Hamburger Diablo
Hamburger Diablo
 Een pittig hamburgerbroodje. Voor de liefhebbers van pikant.
 
 
Categorie: Rundvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ Ariane @ DeKookbijbel
Wrap met gehakt en oosterse specerijen
Wrap met gehakt en oosterse specerijen
 Simpele wraps met heerlijke smaken uit het Midden-Oosten.
 
 
Categorie: Wraps Varkensvlees Lunch