Gestoomde kabeljauw op warme salade
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop
Kabljauwhaasje op een warme salade van truffelaardappel

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

15 cl Olijfolie
1 Sjalot, fijngesnipperd
1/2 Komkommer, in blokjes
2 el Champagneazijn
500 g Truffelaardappelen
4 Kabeljauwfilets (+/150g/St)
2 el olijven, fijngehakt
1 el Steelkappers, gehakt
1 el Basilicum, gehakt
1 el Kervel, gehakt
12 Kerstomaatjes

Gestoomde kabeljauw op warme salade Aanwijzingen

    • Leg de kabeljauwfilets en besprenkel ze met olijfolie peper en zout.
    • Stoom ze 4 minuten op 90°C en hou ze warm.
    • Verwarm de rest van de olijfolie en stoof de truffelaardappel en rode ui aan.
    • Voeg komkommer toe.
    • Voeg olijf en kappertjes toe.
    • Kruid met peper en zout en champagneazijn.
    • Voeg op het laatste de kerstomaatjes, basilicum en de kervel toe.
    • Serveer in een diep bord met de kabeljauw

Recept notities

 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept