Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop
Sappige kalkoen rollade, met pachetta, spinazie en mozarella
Categorie: | Hoofdgerechten Kalkoen Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
1 stuk grote Kalkoenfilets |
4 schijfjes Panchetta |
8 blaadje(s) Spinazie (grote) |
4 schijfje(s) Mozzarella |
Peper en zout |
Nootmuskaat |
Olijfolie |
Grof zout |
1 takje(s) Rozemarijn |
1 takje(s) Salie |
1 takje(s) Tijm |
1 teentje(s) Knoflook |
Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Aanwijzingen
Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
Kruid af met peper en zout.
Rol dicht en bindt af met bindertouw.
Stoom 10-12 minuten op 100°C