Tomatenvinaigrette
Easy
Fairly cheap

Een zelfgemaakte tomatenvinaigrette.

Share This Recipe

Category: Saus, Olie, Azijn, Marinades, Bouillon
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

1 stuk()s rijpe Tomaat
2 el Balsamicoazijn
4 el Olijfolie, extra vergine
Peper en Fleur de Sel

Tomatenvinaigrette Directions

    Snijd de tomaat in kwarten en haal het witte harde gedeelte eruit.
    Duw en wrijf de tomaat door een zeef, zodat je een dikke saus krijgt.
    Giet er flink wat olijfolie en wat balsamicoazijn bij.
    Kruid met fleur de sel en peper.
     
    Deze vinaigrette is eenvoudig te maken, past overal bij en is ook heerlijk bij rauwe vis.
     
    Voor dit sausje krijg je gegarandeerd een pak complimenten omdat het zo subtiel is van smaak.

Nutrition facts

Serving size diet vegetarian Vegan

Per Serving

Kcal: 75 kcal
Carbs: 1g
Fat: 8g

More Details

Bron

Delhaize - Pascale Naessens

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.