Tomaten met schapenkaas
Easy
Fairly cheap
Heerlijk hapje met schijfje tomaat en schapenkaas afgewerkt met dragon en bieslook.
Category: | Hapjes & Tapas Voorgerechten Vegetarisch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Tomaten |
2 takje(s) Dragon |
10 sprieten Bieslook |
200 g Bio Schapenkaas |
2 dl Olijfolie |
Peper en zout |
Tomaten met schapenkaas Directions
Verwarm de oven voor op 180°C
Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel.
Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout.
Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.
Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas
Bak in de oven gedurende 20 min.
Serveer warm of lauwwarm.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian
Per Serving
Kcal: | 378 kcal |
Carbs: | 4g |
Fat: | 36g |