Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Voorgerechten Roodbaars & Zeebaars Pascale Naessens
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

300 g Zeebaars, filet
50 g Rucola
2 Lente-Ui
1/2 sap Citroen
1 handvol Hazelnoten, geroosterd
1 el Balsamicoazijn
Zwarte peper en Fleur de Sel

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Aanwijzingen

    Hak de hazelnoten grof.
     
    Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
    Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
     
    Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
     
    Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
     
    Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
     
    Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.

Recept notities

Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
 
 Bron : Delhaize

Voedingsfeiten

dieet glutenvrij lactosenvrij

Per portie

KCal: 303 kcal
Koolhydraten: 2g
Vet: 19g
Proteïnen: 29g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept