Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop
Een heerlijk hapje met tonijn en langoustine.

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Tonijn
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

200 g verse Rode Tonijn
2 Sjalotten, fijngesnipperd
1 busseltje(s) Pijpajuin
4 Langoustines
1 Limoen
2 el Mayonaise
12 Kerstomaten
50 g Suiker
5 cl Water
4 cl Balsamico
Rucola

Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten Aanwijzingen

  1. Versnij de tonijn in tartaar. meng met de sjalotten en de pijpajuin
  2. Kruiden met peper en zout
  3. Pel de langoustines, snijd ze fijn en kruid met peper en zout.
  4. Meng limoenschil en sap onder de mayonaise.
  5. Meng een beetje mayonaise met de langoustines.
  6. Laat voor de marinade water met suiker en balsamico opkoken en dan afkoelen.
  7. Pel de tomaatjes en leg ze 24u in de marinade.
  8. Leg de langoustine-mayonaise in het midden met daarrond de tonijntartaar.
  9. Werk af met wat rucola en dan de tomaatjes.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept