Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
Facile
Bon marché
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Prep.

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Sébaste et bar Pascale Naessens
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

300 g Zeebaars, filet
50 g Rucola
2 Lente-Ui
1/2 sap Citroen
1 handvol Hazelnoten, geroosterd
1 el Balsamicoazijn
Zwarte peper en Fleur de Sel

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Instructions

    Hak de hazelnoten grof.
     
    Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
    Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
     
    Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
     
    Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
     
    Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
     
    Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.

Notes recette

Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
 
 Bron : Delhaize

Valeurs nutritives

léger sans gluten sans lactose

Par Portion

Kcal: 303 kcal
Glucides: 2g
Graisses: 19g
Protéines: 29g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette