Pasta met romige walnootpesto
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Tagliatelle met een pesto van walnoten.
 

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Vegetarisch Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

50 g Walnoten
1 plantje(s) Basilicum
50 g Rucola
1 teentje Knoflook
50 g Parmezaan, geraspt
1 dl Olijfolie
Peper en zout
500 g Tagliatelle
5 cl Room 20%
Rucola, afwerking
Parmezaan, afwerking

Pasta met romige walnootpesto Aanwijzingen

    Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
    Kruid met peper en zout.
     
    Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
     
    Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
     
    Meng de pasta onder de saus en warm op.
     
    Serveer met extra rucola en parmezaan.
     

Recept notities

 
 

Meer details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept