Pasta met romige walnootpesto
Facile
Bon marché
 Tagliatelle met een pesto van walnoten.
 

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Végétarien Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

50 g Walnoten
1 plantje(s) Basilicum
50 g Rucola
1 teentje Knoflook
50 g Parmezaan, geraspt
1 dl Olijfolie
Peper en zout
500 g Tagliatelle
5 cl Room 20%
Rucola, afwerking
Parmezaan, afwerking

Pasta met romige walnootpesto Instructions

    Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
    Kruid met peper en zout.
     
    Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
     
    Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
     
    Meng de pasta onder de saus en warm op.
     
    Serveer met extra rucola en parmezaan.
     

Notes recette

 
 

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette