Gegrilde tonijn met pasta geroosterde paprika dragon en amandelschilfers
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop

Een heerlijke pasta gerecht met gegrilde tonijn, geroosterde paprika op smaak gebracht met dragon en amandelschilfers.

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Lunch Tonijn Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Penne of Rigatoni
4 Tonijnsteaks (+/-180g/st)
Olijfolie
2 Rode Paprika's
2 Sjalotten, grof gesneden
1 bussel(s) Dragon
3 el Geitenkaas
1 Citroensap
1 el Room
10 sneetje(s) Chorizo

Gegrilde tonijn met pasta geroosterde paprika dragon en amandelschilfers Aanwijzingen

  1. Kook de penne in ruim kokend water beetgaar.
  2. Laat hem uitlekken en houd hem warm.
  3. Besmeer de paprikas met olijfolie en rooster ze gaar in de oven. (100°C/45min)
  4. Schil en ontpit de paprika en snij hem in julienne.
  5. Stoof sjalot aan in olijfolie, voeg de paprika.
  6. Voeg de geitenkaas en sjalot toe.
  7. Laat ze op een zacht vuur warmen en kruid ze met peper en zout.
  8. Voeg blaadjes dragon.
  9. Kruid met peper en zout.
  10. Maak kleine gaatjes in de tonijn en steek er stukjes chorizo in
  11. Grill of bak de tonijnsteaks kort zodat ze nog mooi rood ziet vanbinnen.
  12. Schik de pasta in een diep bord en schik de tonijn er bovenop.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept