Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi(Featured Chef Jeroen Meus)
Easy
Fairly cheap
Mie met gewokt filet pur rundvlees, paksoi, sjalot met Oosterse kruiden.
Category: | Hoofdgerechten |
Seasons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_ORIENTAL |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
500 g Mie (gekookt) |
2 tl Sesamolie |
1 el Arachideolie |
4 Sjalotten, fijngesneden |
1/2 Paksoi, in reepjes gesneden |
500 g Filet pur rundsvlees, in reepjes gesneden |
Zoete soja
100 g Gember |
1 Rode Chili |
1/2 bussel Koriander (naar smaak) |
1/2 bussel Munt |
1 stengel(s) Citroengras |
1 Limoenblad |
1 teentje(s) Knoflook |
10 cl Saké |
20 cl Sojasaus |
10 cl Ketjab Manis |
1 el Suiker of Rietsuiker |
Wok van rundvlees met zoete soja en paksoi Directions
- Stamp citroengras, chili, koriander, munt, limoenblad en look fijn in de vijzel. Voeg de saké, soja en ketchap toe. Laat trekken.
- Voeg mie toe en blus af met zoete soja.
Wok in arachideolie sjalot en rundvlees samen aan en voeg de sesamolie en de paksoi toe.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving