Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brownies
Easy
Fairly cheap
 Heerlijke brownies met Belgische chocolade.

Share This Recipe

Category: Bakkerij Brood en Gebak Chocolade
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Person(s)

Ingredienten

100 g Chocolade
125 g Boter
375 g Tiense Suiker, zeer fijn
125 g Zelfrijzende Bloem
3 Eieren, losgeklopt

Brownies Directions

    Laat de chocolade smelten 'au bain marie', voeg boter toe en laat verder smelten.
     
    Meng in een kommetje de suiker en bloem.
    Maak een putje in het mengsel en voeg er 3 losgeklopte eitjes aan toe.
    Meng het geheel.
     
    Voeg hierbij het chocolademengsel en meng goed.
     
    Giet het deeg uit op een beboterde (of bakpapier) plaat en plaats 40 min. in een oven van 180°C.
     
    Laat afkoelen en snij in blokjes.

More Details

Bron

Tiense Suiker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.