Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bananencake
Easy
Cheap
 Een cake met banaan afgewerkt met amandelen.
Prep

15m

Cook

1h

Share This Recipe

Category: Bakkerij Brood en Gebak
Seasons
Tags:

Ingredients

For 10 Person(s)

Ingredienten

4 middelgrote Bananen, rijp
100 g Boter, kamertemperatuur
1 el Boter, kamertemperatuur
2 Eieren
250 g Bloem, zelfrijzend
200 g Rietsuiker
1 el Bloem
2 tl Bakpoeder

Bananencake Directions

  1. Verwarm de oven voor op 160°C

    Prak intussen de bananen fijn.
  2. Doe de geprakte bananen, 100 g zachte boter, de eieren, de zelfrijzende bloem, de rietsuiker en het bakpoeder in een mengkom en mix of klop tot een smeuïge massa.

    Vet een cakevorm in met 1 el boter en bestrooi met de bloem. Giet er het deeg in.
  3. Bak 1 u. in de voorverwarmde oven. De cake is klaar wanneer je er een mes insteekt en het er droog uitkomt.
  4. Bestrooi het deeg met kleine stukjes vers fruit (zoals bosbessen, appel, peer of vijg) en bestrooi met een mengeling van suiker en kaneel of amandelschilfers, net voor je het in de oven zet.
     


More Details

Bron

Bioplanet

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.