Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten (42 recipes)

Aspergeflan met gerookte zalm
Aspergeflan met gerookte zalm
 Een heerlijk flan met asperges en gerookte zalm.
 
Category: Voorgerechten Visgerechten
Cook:
10h 30m
Balletjes van garnaal en varkensvlees met appel-kruidensla rolletjes
Balletjes van garnaal en varkensvlees met appel-kruidensla rolletjes
"Ik ben in juni 1986 in België aangekomen uit Vietnam en at die herfst voor het eerst peren. Ik was meteen verkocht! In Vietnam zijn er geen appel- en perenbomen, appelen vind je er wel volop,...
Category: Voorgerechten Vleesgerechten Schaal- en schelpdieren
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Carpaccio met champignons en kappertjes
Carpaccio met champignons en kappertjes

De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.

Category: Voorgerechten
Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto
Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto

Carpaccio met een pikante pesto als pittige start van een menu.

 
Category: Voorgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type Italian
Chinese eend
Chinese eend
Eendenborst op Chinese wijze met lente-ui, komkommer en een marinade.
 
Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type Chinese
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette
 Heerlijke filobuideltjes gevuld met courgette, ricotta en krab.
Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Preparation time:
20m
Cook:
15m
Franse geitenkaassalade
Franse geitenkaassalade

Een slaatje met geitenkaas en spek.

Category: Voorgerechten Lunch
Cuisine Type French
Garnaalkroketten
Garnaalkroketten
Garnaalkroketten, een oer-Vlaamse klassieker. Een deel van ons culinair erfgoed. Gemaakt met éé van onze topproducten de Grijze Noordzeegarnaal.  
Category: Voorgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Gebakken coquilles op gestoofde spinazie in een nage van parmezaan
Gebakken coquilles op gestoofde spinazie in een nage van parmezaan
 Sint-Jakobsvruchten, steeds een beetje luxe op je bord. Een recept van Jeroen Meus met spinazie en parmezaan.
Category: Voorgerechten
Gebakken scampi met mangosalade
Gebakken scampi met mangosalade
Fris voorgerecht van scampi met limoen.
Category: Voorgerechten

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.