Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten (42 recipes)

Luxe puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten
Luxe puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten
Een feestelijk voorgerechtje met een rijke puree, afgewerkt met verse bieslook, lekkere Noordzee garnaaltjes en Sint-Jakobsvruchten.  
Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Oesters natuur en gegratineerd
Oesters natuur en gegratineerd
Oesters, voor de liefhebbers ook een lekkere gratin van Jeroen Meus.
Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten
Cuisine Type French
Oeufs en cocotte met spinazie
Oeufs en cocotte met spinazie
 Een bekend Frans gezrchtje met eitjes in de oven. Hier een versie met spinazie.
Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten Vegetarisch
Cuisine Type French
Preparation time:
10m
Cook:
20m
Wait:
3m
Pastei van jong konijn met marjolein
Pastei van jong konijn met marjolein
Dit recept van Pierre Wynants is van "boudin blanc à l'a façon de papa Wynants". Het recept gebaseerd op de boudins van papa Wynants, maar omdat boudins (met vel) moeilijk te maken oor huiskoks is...
Category: Voorgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type French
Poké bowl met rivierkreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes
Poké bowl met rivierkreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes
 Een heerlijk pokébowl als voorgerecht van bloemkoolrijst, radijzjes en rivierkreeftjes.
 
Category: Voorgerechten Snacks, Salades, Broodjes Schaal- en schelpdieren Lunch
Cook:
15m
Rivierkreeft kroketten
Rivierkreeft kroketten
 Je kan ze als voorgerecht geven of als je ze kleiner maakt als hapje. Als hapje kan je er een zelfgemaakte tartaar bijgeven.
 
Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Scampi Amaretto
Scampi Amaretto

 Scampi in een verrassend maar eenvoudig sausje op basis van Amaretto.

 
Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Scampi Diabolique
Scampi Diabolique

Een klassieker, scampi pikant.

Category: Voorgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Sint-jakobsvruchten met zwarte pens
Sint-jakobsvruchten met zwarte pens
 Een ietwat gewaagder receptje. Sint Jakobsvruchten met zwarte pens en een vissausje.
Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Preparation time:
20m
Cook:
10m
Springrolls van heilbot
Springrolls van heilbot
 Een springrol met geroote heilbot, avocado, Wortel met een gembersiroop dip.
 
Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten Visgerechten
Cook:
1h 20m

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.