Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Browse by category

Discover our most appreciated recipes!

Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
 Heerlijk gebakken eendenborst met Martini Fiero.
 
Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje

Een bruggetje tussen Azië en België door dit wokgrecht te overgieten met een Redbach.

Category: Hoofdgerechten Lunch
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Eigenzinnige salade Niçoise
Eigenzinnige salade Niçoise

Een eigenzinnige versie van de klassieke Salade Niçoise.

Category: Lunch
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Seasons: Summer
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom

Een heerlijk luxe gerecht van tonijn met ganzenlever en pittige mierikswortel.

Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Zalm met sesamkorstje en zachte curryroomsaus
Zalm met sesamkorstje en zachte curryroomsaus

Een heerlijk fusion gerecht met zalm, curry en sojascheuten.

Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst

Heerlijk stukje zalm met currysaus en rijst.

Category: Hoofdgerechten Lunch
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
Vis is vaak arm aan vet en bevat minder calorieën dan vlees. De vettere vissoorten als garnalen, zalm, krab bevatten goede vetten of Omega-3 vetten. Indien de vis wordt klaargemaakt met een zachte...
Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.