Tijgergarnalen met mangogazpacho
Easy
Fairly cheap
 Een fris mangogazpacho, met op de BBQ gegriude tijgergarnalen.
 

Share This Recipe

Category: Voorgerechten Schaal- en schelpdieren
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Tijgergarnalen

12 Tijgergarnalen
5 el Nando's honey, soy & ginger

Mango gazpacho

2 Mango's, geschild, ontpit
1 Rode Ui
Peper en zout
1/2 Limoensap

Ratatouille

500 g Paprika (Kleurmengeling)
Peper en zout

Tijgergarnalen met mangogazpacho Directions

    • Bestrijk de garnalen met de marinade met behulp van een borstteltje. laat de garnalen minstens 3u marineren.
    Gazpacho : 
     
    • Pureer de mango en de rode ui in een keukenrobot. Kruid met peper en zout.
    • Voeg het limoensap toe. Schep het over in een kom en zet in de koelkast.
    Ratataouille :
    • verwarm de olijfolie in een braadpan en bak daarin de blokjes paprika. Kruid met peper en zout.
    • Verwarm de grill of BBQ.
    • Haal de garnalen uit de marinade en dep ze droog.
    • Houd de marinade apart.
    • Bestrijk de garnalen met olijfolie en grill ze 3 min. aan elke kant. Ze moeten rozig en ondoorschijnend zijn. Bestrijk ze vervolgens met de marinade en bak nog 1 min. aan elke kant.
    • Verdeel de gazpacho in het midden van een bord.
    • Gebruik een ronde keukenring en doe er ratatouille in en duw goed aan.
    • Leg er 3 garnalen, op en versier met gesnipperde munt.
     

Notes

Delhaize wijnadviseur raadt u aan :

Arniston Bay 2004 Druivensoorten chenin, chardonnay, droog South African Wine 2004 Druivensoort sauvignon, droog

 

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.