Tijgergarnalen met mangogazpacho
Category: | Starters Seafood |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Tijgergarnalen
12 Tijgergarnalen |
5 el Nando's honey, soy & ginger |
Mango gazpacho
2 Mango's, geschild, ontpit |
1 Rode Ui |
Peper en zout |
1/2 Limoensap |
Ratatouille
500 g Paprika (Kleurmengeling) |
Peper en zout |
Tijgergarnalen met mangogazpacho Directions
- Bestrijk de garnalen met de marinade met behulp van een borstteltje. laat de garnalen minstens 3u marineren.
- Pureer de mango en de rode ui in een keukenrobot. Kruid met peper en zout.
- Voeg het limoensap toe. Schep het over in een kom en zet in de koelkast.
- verwarm de olijfolie in een braadpan en bak daarin de blokjes paprika. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de grill of BBQ.
- Haal de garnalen uit de marinade en dep ze droog.
- Houd de marinade apart.
- Bestrijk de garnalen met olijfolie en grill ze 3 min. aan elke kant. Ze moeten rozig en ondoorschijnend zijn. Bestrijk ze vervolgens met de marinade en bak nog 1 min. aan elke kant.
- Verdeel de gazpacho in het midden van een bord.
- Gebruik een ronde keukenring en doe er ratatouille in en duw goed aan.
- Leg er 3 garnalen, op en versier met gesnipperde munt.
Gazpacho :
Ratataouille :
Notes
Delhaize wijnadviseur raadt u aan :
Arniston Bay 2004 Druivensoorten chenin, chardonnay, droog South African Wine 2004 Druivensoort sauvignon, droog