Salade Bécassine
Easy
Fairly cheap
 
 

Share This Recipe

Category: Pasta's Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

300 g Penne (of andere korte deegwaren)
2 el Arachideolie

De Saus

1 stuk(s) Citroen
100 g Parijse Champignons
150 g Tonijn uit blik
Zout en peper
4 stuk(s) Augurken
10 g Parijse Hamsalade
20 stuk(s) Groene Olijven
100 g Gruyère, blok
1 stuk(s) Rode Paprika
100 g Hamsalade

Salade Bécassine Directions

  1. Kook de deegwaren in gezouten kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken.
  2. Giet ze in een slakom en voeg er 1 eetlepel olie aan toe, meng en zet opzij.
  3.  Voor de saus :
  4. klop het citroensap, de olie, zout, peper en dille.
  5. Maak de champignons schoon en snij ze fijn.
  6. Snij de ham en het stuk gruyère in blokjes.
  7. Snij de augurken in fijne schijfjes.
  8. Snij de groene olijven in twee. Maak de paprika schoon, verwijder de pitten en snij fijn.
  9. Prak de tonijn.
  10. Giet in een slakom de deegwaren en de elementen van de garnituur.
  11. Nappeer met de saus en meng alles voorzichtig.
  12. Dien koel op.
  13.  

Notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.