Pasta met paprika pesto en geitenkaas
Super easy
Cheap
 Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

450 g Spirelli, volkoren
1 Gele Paprika
1 Rode Paprika
Peper enZout
Italiaanse kruiden
Pesto
200 g Verse Geitenkaas
15 cl Room
1 el Olijfolie
1 el Olijfolie
1 handvol Rucola

Pasta met paprika pesto en geitenkaas Directions

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
     
    Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
    Roerbak kort en kruid met peper en zout.
     
    Giet de pasta af en meng met de paprika's.
    Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
    Meng het scheutje room eronder.
     
    Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
     
    Werk af met de rucola.
     

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.