Pasta met kokkels
Super easy
Cheap
 Voor de vongole fans, een pasta met kokkels.
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Pasta's Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

500 g Farfalle
300 g Kokkels
2 stuk(s) Sjalotten
5 cl droge witte wijn
1 teentje Knoflook
20 cl Tomatensaus
Zout en peper
2 el Kervel, gehakt
Cauenne peper, naar smaak
1 blokje Visbouillon

Pasta met kokkels Directions

  1. Kook de deegwaren al dente in gezouten kokend water met het blokje bouillon.
  2. Pel de sjalotten en het teentje knoflook en hak ze fijn. Fruit ze 5 minuten in de hete olie.
  3. Voeg er de (nog bevroren) kokkels, de tomatencoulis, de witte wijn, de kervel, cayennepeper, zout en peper bij. Roer dooreen en zet het deksel erop.
  4. Laat koken totdat de kokkels opengaan en gaar zijn.
  5. Wanneer de deegwaren al dente zijn, laat u ze grondig uitlekken en giet u ze in een voorverwarmde slakom.
  6. Nappeer ze met warme saus en meng alles snel.
  7. Dien onmiddellijk op.
  8.  

Notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.