Kippenbout met gebakken champignons en spekjes
Easy
Fairly cheap
Sappige kippenbout met champignons, spek en pasta.
Prep

20m

Cook

30m

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Pasta's Gevogelte gerechten
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Kippenbouten
200 g Gerookte Spekblokjes
750 g Champignons
4 takje(s) Tijm
2 dl Lichte Room
400 g Tagliatelle
4 el Olijfolie
1 el Provencaalse Kruiden
Peper en Zout

Kippenbout met gebakken champignons en spekjes Directions

    Meng olijfolie met Provencaalse kruiden
    Bestrijk er de kippenbouaten mee.
     
    Snij de champignons in vieren
     
    Bak de kippenbouten aan beide kanten goudbruin in een hete pan.
    Kruid met peper en zout en bak  à  min. afgedekt verder op een zacht vuur
     
    Verhit ondertussen  2 el olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min.
     
    Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. op hoog vuur.
    Kruid met tijmblaadjes , peper en zout
     
    Giet er de room bij en laat sudderen +/-  5 min
     
    Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking
    Giet af

More Details

Bron

Okay

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.