Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen
Easy
Fairly cheap
Voor een 20 tal hapjes.

Share This Recipe

Category: Hapjes & Tapas
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

200 g Varkensfilet Iberico
4 sneetje(s) Pata Negra
4 Abrikozen
8 Mozzarellaballetjes
20 blaadje(s) Basilicum
2 Amandelen en enkele fijngehakt

Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen Directions

  1. Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
  2. Bewaar het braadjusWas de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
  3. Meng de braadjus met de amandelen.Prik alles op een stokje.
  4. Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en stukje basilicum en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
  5. Serveer de braadjus als dipsaus.

Notes

 Bron : Dag Allemaal

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.