Vleesbrood met kaas en chili(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel.be)
Prep
50m
Cook
35m
Gallery
Category: | Hoofdgerechten Vleesgerechten |
Seasons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Gehaktbrood
750 g Gehakt |
1 Ei |
Panko (Japans broodkruim) |
Chili Explosion (Santa Maria) |
40 g Emmental, geraspt |
Peper en zout |
1 Ui |
1 teen Knoflook |
Vleesbrood met kaas en chili Directions
- Meng alle ingrediënten in een kom zodat alles goed door elkaar is gemengd.
- Maak er een mooi rond brood van.
- Doe wat vetstof in (redelijk wat) in een kookpot.
- Eenmaal gesmolten leg je het vlees brood erin. Laat het vleesbrood op een zacht vuurtje bakken.
- Draai af en toe om. Maar bak met een deksel, dan blijft het sappiger.
-
Als het bijna klaar is leg er kaas op en kruid nog wat peper en chili bij.
-
Moet +/- 35 min. bakken
Notes
Serveren met groenten en aardappelen.