Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia
Easy
Fairly cheap

Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.

Share This Recipe

Category: Pasta Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 kg gevulde Pasta (met asperges)
250 g Philadelphia
500 g Witte Asperges, geschild en in stukjes van +/- 4cm
Peper en zout
Verse Basilicum
15 cl Alpro Soya room of gewone Room

Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia Directions

  1. Schil de asperges en snij ze in 4 cm lange stukjes
    Stoof ze aan in wat vetstof
    Kruid met peper en zout
  2. Kook ondetussen de pasta gaar (volgens verpakking)
  3. Als de asperges half gaar zijn laat dan de Philadelphia kaas smelten met wat room
    Kruid geod met peper en wat zout
    Doe eventueel nog wat room toe
  4. Als de pasta klaar is giet af en verdeel fierect over warme borden met asperges mengsel.

Be the first to post a review

Share This Recipe