Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia
Facile
Bon marché

Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 kg gevulde Pasta (met asperges)
250 g Philadelphia
500 g Witte Asperges, geschild en in stukjes van +/- 4cm
Peper en zout
Verse Basilicum
15 cl Alpro Soya room of gewone Room

Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia Instructions

  1. Schil de asperges en snij ze in 4 cm lange stukjes
    Stoof ze aan in wat vetstof
    Kruid met peper en zout
  2. Kook ondetussen de pasta gaar (volgens verpakking)
  3. Als de asperges half gaar zijn laat dan de Philadelphia kaas smelten met wat room
    Kruid geod met peper en wat zout
    Doe eventueel nog wat room toe
  4. Als de pasta klaar is giet af en verdeel fierect over warme borden met asperges mengsel.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette