Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto
Easy
Cheap
Lekkere cannelloni met een vulling van verse spinazie, ricotta en pesto.
 

Share This Recipe

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 vel(len) Lasagne, gekookt
500 g Spinazie
300 g Ricotta
1 klontje Boter
Peper en zout
Pesto

Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto Directions

  1. Was en ontsteel de spinazie en laat slinken in wat boter, giet af  en koel onmiddelijk af onder koud stromend water.
  2. Doe de spinazie in een handdoek en wring zo droog mogelijk.
  3. Meng de uitgewrongen spinazie met de ricotta, kruid af met peper en zout en mix in een kom of keukenmachine.
  4. Leg een laagje van dit mengsel op elk vel lasagne. Blijf 1cm van de rand en rol de lasagne op.
  5. Bestrijk de rollen met olijfolie en warm voor opdienen op in een voorverwarmde oven van 160°C (circa 10 minuten) of in de microgolf (750 watt, +/- 4 min.)
  6.  

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

Viviane Verheyen

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.