Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto(Featured Chef Viviane Verheyen)
Category: | Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
4 vel(len) Lasagne, gekookt |
500 g Spinazie |
300 g Ricotta |
1 klontje Boter |
Peper en zout |
Pesto |
Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto Directions
- Was en ontsteel de spinazie en laat slinken in wat boter, giet af en koel onmiddelijk af onder koud stromend water.
- Doe de spinazie in een handdoek en wring zo droog mogelijk.
- Meng de uitgewrongen spinazie met de ricotta, kruid af met peper en zout en mix in een kom of keukenmachine.
- Leg een laagje van dit mengsel op elk vel lasagne. Blijf 1cm van de rand en rol de lasagne op.
Notes
Nutrition facts
Serving size vegetarian
Per Serving
More Details
Bron
Viviane Verheyen