Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden
Easy
Fairly cheap
 Heerlijk gekruide zalmfilets met een aardappel-radijs salade.
Prep

50m

Cook

10m

Share This Recipe

Category: Visgerechten Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Zalmfilets van +/- 150g
600 g Vastkokende aardappelen
1 bussel(s) Radijzen
3 takje(s) Dragon
1 bussel(s) Koriander
1/2 bussel(s) Bieslook
1/2 bussel(s) Dille
1/2 Citroen, sap
2 el Olie
2 tl Roze Peper
2 el Olijfolie
Peper en zout

Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden Directions

    Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap
    met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid
    met peper en zout. Laat ongeveer 20 min marineren en overgiet
    regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de
    filets
    Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze
    en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze
    samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
    Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden.
    Meng door de aardappelsalade.
    Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Kcal: 571 kcal
Carbs: 30g
Fat: 35g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.