Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
Easy
Fairly cheap
 Een heerlijke aardappel gevuld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.
 

Share This Recipe

Category: Visgerechten Schaal- en schelpdieren Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 stuk(s) vastkokende Aardappel(en)
200 g grof Zeezout
1/4 stuk(s) Groene Kool, in fijne reepjes
150 g Zure Room
200 g Grijze Garnalen
4 plakje(s) Gerookte Zalm
2 takje(s) Rozemarijn, fijngehakt

Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm Directions

    Zet de aardappelen gedurende 40 min. in de oven op 180°C
     
    Snijdt het hoedje van de aardappelen en lepel ze leeg, zonder ze te beschadigen.
  1.  
  2. Stoof de groene kool 10 min. in wat boter en een scheutje water.
  3. Snijdt de zalm in dunne reepjes.
    Meng de zalm met de aardappelpuree, de zure room, de garnalen en de groene kool.
    Breng op smaak met peper en zout
    Meng er de rozemarijn onder
     
    Warm nog heel even op en vul de aardappelen met het mengsel.
     

Notes

 Bron : Dag Allemaal
 

More Details

Bron

Peter Van Asbroeck

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.