Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden
Prep
50m
Cook
10m
Category: | Plats de poisson Déjeuner |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Zalmfilets van +/- 150g |
600 g Vastkokende aardappelen |
1 bussel(s) Radijzen |
3 takje(s) Dragon |
1 bussel(s) Koriander |
1/2 bussel(s) Bieslook |
1/2 bussel(s) Dille |
1/2 Citroen, sap |
2 el Olie |
2 tl Roze Peper |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden Directions
Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap
met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid
met peper en zout. Laat ongeveer 20 min marineren en overgiet
regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de
filets.
met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid
met peper en zout. Laat ongeveer 20 min marineren en overgiet
regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de
filets.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze
en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze
samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
en snijd ze in dikke plakken. Hak de verse kruiden grof en meng ze
samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden.
Meng door de aardappelsalade.
Meng door de aardappelsalade.
Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 571 kcal |
Carbs: | 30g |
Fat: | 35g |