Pasta met romige walnootpesto
Easy
Fairly cheap
 Tagliatelle met een pesto van walnoten.

Share This Recipe

Category: Pasta's Vegetarisch Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

50 g Walnoten
1 plantje(s) Basilcium
50 g Rucola
1 teentje(s) Knoflook
1 dl Olijfolie
50 g Parmezaan, geraspt
Peper en zout
500 g Tagliatelle
5 cl Room 20%
Rucola, afwerking
Parmezaan, afwerking

Pasta met romige walnootpesto Directions

    Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
    Kruid met peper en zout.
     
    Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
    Giet af en laat uitlekken.
     
    Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
     
    Meng de pasta onder de saus en warm op.
     
    Serveer met extra rucola en parmezaan.
     
     

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

More Details

Bron

Okay

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.