Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet
Gemakkelijk
Vrij duur
 Pasta, erwten, witloof en eendenborst, een heerlijke bowl lunch.
Kook

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Eend Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

400 g Fusilli
2 Eendenborstfilets
150 g Diepvrieserwtjes
2 stronk(en) Witloof
1 teentje Knoflook, geperst
2 el Bieslook, fijngesnipperd
20 cl Room
2 Eierdooiers
2 el Parmezaan, geraspt
2 el Pijnboompitten
Boter
Peper en zout

Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet Aanwijzingen

    Kook de pasta beetgaar met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
     
    Kruid de eendenborsten met peper en zout en schroei ze dicht in boter.
    Zet het deksel op de pan, zet het vuur lager.
    Laat enkele minuten garen.
    Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumpapier.
     
    Halveer de witloofstronken en snij in reepjes.
    Roerbak met de erwtjes en knoflook een paar minuten in boter.
    Breng op smaak met peper en zout.
     
    Meng de room met eierdooiers in een kom.
    Giet bij de groenten en roer goed.
     
    Meng er de pasta onder en verdeel over 4 bowls.
    Snij de eendenborsten in schijfjes en schik ze op de pasta.
    Werk af met kaas, pijnboompitten en bieslook.

Recept notities

 Bron : lidl.be

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept